20 mei 2024, 17:09:52

Tennis

Gestart door jerryke, 6 februari 2009, 00:20:49

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Koter

Darcis speelt zo goed als zeker tweede ronde niet


Steve Darcis (ATP 135) treedt mogelijk niet aan in de tweede ronde van Wimbledon, het derde grandslamtoernooi van het seizoen. Onze landgenoot die in de eerste ronde nog voor de stunt van het toernooi zorgde door in een beklijvende match Rafael Nadal (ATP 5) uit te schakelen, kampt met een pijnlijke blessure. Dat melden verschillende media.

Tijdens de match tegen de Spaanse topfavoriet viel de 29-jarige Darcis op zijn schouder. Vandaag kon hij blijkbaar tijdens de opwarming zijn arm amper bewegen. Momenteel zou hij met een arts en een kinesist zijn speelkansen bespreken volgens Sporza.

Normaal moet Darcis het in de tweede ronde opnemen tegen de Pool Lukasz Kubot (ATP 130) maar de kans is groot dat onze landgenoot wellicht geheel onverwacht de handdoek in de ring zal gooien.

Volgens Sudpresse is het bijna zeker dat hij forfait moet geven voor de partij tegen Kubot. "Het is voor 99 procent zeker dat hij niet kan spelen", verklaarde Darcis' coach Réginald Willems aan de Franstalige krantengroep Sudpresse.

HLN
Volgens vrouwen: Mannen willen altijd maar èèn ding........
Volgens mannen:   Vrouwen willen altijd alles....

Mathieu

Gisteren is verleden, vandaag een gunst en morgen een misterie.

Koter

Wordt het de opvolgster van Kim Clijsters en Justine Henin?
Volgens vrouwen: Mannen willen altijd maar èèn ding........
Volgens mannen:   Vrouwen willen altijd alles....

Driver

De comeback van Kim Clijsters (36) is nog niet voor morgen. Ze heeft tijdens een partijtje padel een scheurtje in de mediale band van de knie opgelopen en zal zes tot acht weken in de lappenmand liggen.

Op 12 september kondigde onze landgenote bijzonder verrassend haar rentree in het tennis aan. Verwacht werd dat die voor januari 2020 zou zijn, op de Australische tour. Maar vandaag laat Clijsters weten dat ze kampt met knieproblemen en januari te vroeg komt. Opmerkelijk: die blessure liep ze op tijdens een wedstrijdje padel, een combinatie van tennis en squash.

Sowieso geen Australian Open dus. Daar kon ze dankzij een wildcard aan deelnemen. "Ik laat momenteel de blessure aan mijn knie behandelen en moet revalideren", schrijft Clijsters op Twitter. Volgens onze informatie kost haar dat tot acht weken. "Een tegenslag, maar ik blijf vastberaden om terug te keren naar de sport waarvan ik hou. Ik stel alle steunbetuigingen erg hard op prijs."


Koter

Ik geloof nooit dat ze het zal redden, als ze nu al geblesseerd raakt bij een training, wat gaat de competitie dan geven?
Volgens vrouwen: Mannen willen altijd maar èèn ding........
Volgens mannen:   Vrouwen willen altijd alles....