Duitse wetenschappers bewijzen dat er leven is na de dood

Gestart door Koter, 25 juli 2016, 11:53:59

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Koter

Een team van psychologen en artsen verbonden aan de Technische Universiteit van Berlijn, hebben aangekondigd dat zij door klinische experimenten , het bestaan van een of andere vorm van leven na de dood hebben kunnen bewijzen.

Dit verbazingwekkende bericht is gebaseerd op de conclusies van een studie met behulp van een nieuw type van bijna-doodervaringen onder medisch toezicht, die het mogelijk maakt om patiënten in een toestand van klinisch dood te brengen voor bijna 20 minuten voordat ze weer tot leven worden gebracht.

Dit omstreden proces dat werd herhaald met 944 vrijwilligers in de laatste vier jaar, vereist een complex mengsel van medicijnen zoals epinefrine en dimethyltryptamine, bestemd om het lichaam in een toestand van klinische dood te brengen en om nadien het reanimatie proces zonder schade te overleven.

Het lichaam van de proefpersoon werd vervolgens in een tijdelijke coma-achtige toestand geïnduceerd door een mengsel van andere geneesmiddelen.

Deze medicijnen zorgden er ook voor dat de ozon uit het bloed werd gefilterd tijdens het reanimatie proces 18 minuten later.

De extreem lange duur van deze ervaring werd pas onlangs mogelijk gemaakt door de ontwikkeling van een nieuwe cardiopulmonaire recitatie (CPR) machine genaamd de AutoPulse.

Dit soort toestel werd reeds de afgelopen jaren gebruikt om mensen te reanimeren die 40 minuten tot 1 uur waren overleden.

Het team van wetenschappers onder leiding van Dr Berthold Ackermann, heeft het hele proces gevolgd en ze hebben getuigenissen van de proefpersonen verzameld.

Hoewel er enkele kleine variaties zijn van individu tot individu, hadden alle proefpersonen herinneringen aan hun periode van klinische dood.

Een overgrote meerderheid van hen beschreef een aantal zeer vergelijkbare sensaties.

De wetenschappers zeggen zich bewust te zijn van het feit dat hun conclusies schokkend kunnen zijn voor veel mensen, zoals het feit dat bijvoorbeeld religieuze overtuigingen van verschillende onderwerpen geen invloed hebben gehad op de sensaties en ervaringen die zij beschreven aan het einde van het experiment.

Onder de vrijwilligers waren zowel christenen, moslims, joden, hindoes en atheïsten.

"Ik weet dat onze resultaten de overtuigingen van veel mensen kunnen verstoren", aldus professor Ackermann.

"Maar op een bepaalde manier,hebben we een antwoord gegeven op een van de grootste vragen in de geschiedenis van de mensheid, dus ik hoop dat deze mensen in staat zullen zijn om ons te vergeven ."

" Ja, er is leven na de dood en het lijkt erop dat dit geldt voor iedereen. "

Bron: worldnewsdailyreport.com
Volgens vrouwen: Mannen willen altijd maar èèn ding........
Volgens mannen:   Vrouwen willen altijd alles....

Koter

Ze vertellen er niet bij wat die ervaringen waren.

Wie gelooft hier in?
Volgens vrouwen: Mannen willen altijd maar èèn ding........
Volgens mannen:   Vrouwen willen altijd alles....

Koter

 Er zijn culturele verschillen in bijna-doodervaringen, zo ontdekte neuroloog Steven Laureys. Westerlingen zien een wit licht in een tunnel, moslims een deur en Indiërs een rivier.

Neuroloog en comaspecialist Steven Laureys, die ook te zien was in de VIER-reeks 'Topdokters', verzamelde in twee jaar tijd ruim 450 getuigenissen van mensen die schipperden tussen leven en dood, zo schrijft 'NB op Zondag'. De grote constante: voor 90 procent is zo'n bijna-doodervaring erg positief.

"Al lijkt dat ten dele cultureel bepaald te zijn. Ik ben net terug van Rusland, en daar zou de helft van de verhalen niet zo positief zijn." Ook het licht aan het eind van de tunnel is niet universeel. "In India is die tunnel eerder een rivier. In de moslimwereld wordt het dan weer eerder geïnterpreteerd als een deur. Het toont hoe de herinnering toch enigszins filosofisch of religieus gekleurd is."

Laureys' team riep bij vrijwilligers de ervaringen op door ze een appelflauwte te laten krijgen of bepaalde drugs te geven. "Dan konden we kijken wat er op dat moment in hun hersenen gebeurt. Een échte bijna-doodervaring is het niet, maar bepaalde aspecten kun je wel benaderen. Het uit het lichaam treden kun je opwekken door een bepaald deel van de hersenen te stimuleren." De professor speelde ook zelf proefkonijn. Hij kreeg psychedelische paddenstoelen intraveneus toegediend en ging in Warschau in een centrifuge waar piloten het effect van extreme zwaartekracht kunnen voelen. "Ik zag zigzagpatronen in zwart-wit. Heel bijzonder."
Volgens vrouwen: Mannen willen altijd maar èèn ding........
Volgens mannen:   Vrouwen willen altijd alles....

Flurk

Misschien heeft dat iets met  godsdienst te maken, Westerlingen hebben Christus, Moslims hebben Mohammed en Indiërs hebben Shiva eb-nog enkele duizenden andere.

Micmac

En dan zegt men "Er is nog niemand teruggekomen" maar kom maar eens terug als kat of hond , hoe ga je dat vertellen ?