29 maart 2023, 21:24:27

Moppen

Gestart door jerryke, 3 februari 2009, 16:54:37

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Koter

Ik ga niet zeggen wie.... maar een vriendin belde net en vroeg of ik haar €1300 zou lenen om haar huur te helpen betalen. Wie mij kent, weet dat ik altijd bereid ben om vrienden & familie te helpen. Ik zei dat ze me wat tijd moest geven om erover na te denken en dat ik haar terug zou bellen. Voordat ik haar terugbelde, belde haar vriendin om te laten weten dat ze loog en niet om haar het geld te geven!! zij zei verder dat de echte reden waarom ze de €1300 wilde, was om haar vriend uit de gevangenis te halen zodat ze onder hetzelfde dak kon zijn als hij voor zijn verjaardag
Ik heb er even over nagedacht en besloot haar toch het geld te geven omdat we allemaal wel eens hulp nodig hebben.
Een paar uur later krijg ik een telefoontje van het politiebureau. Zij was het - huilend, schreeuwend en vroeg waarom ik haar vals geld gaf
Mijn reactie.... zodat jij en je vriendje onder hetzelfde dak kunnen zijn voor zijn verjaardag!
Volgens vrouwen: Mannen willen altijd maar èèn ding........
Volgens mannen:   Vrouwen willen altijd alles....

jerryke

Een dwergvrouwtje gaat naar de  gynaecoloog omdat ze vaak pijn heeft tussen haar benen ter hoogte van haar  schaamstreek.
Na lang  onderzoek kan de arts nog steeds niets vinden en  begint vragen te stellen :  'Heb je er  altijd pijn aan ?'
Nee, niet altijd,' zegt  het vrouwtje.
'Heb je er momenteel last van  ?'
'Nee, momenteel niet.'
Zijn er dan  bepaalde momenten dat je er wel last van hebt ?'  vraagt de arts.
'Meestal als het  regent,' antwoord het vrouwtje.
De arts  stelt voor om terug te komen als het  regent.
Enkele dagen later, bij  regenweer, komt het dwergvrouwtje terug bij  haar  gynaecoloog.
De  arts vraagt het vrouwtje om op het ligbed te  gaan liggen, neemt vervolgens  een schaar  en begint te knippen.
'Is 't nu niet beter  ?' vraagt hij.
'Ja,' zegt het vrouwtje, 'de  pijn is weg, wat hebt U eigenlijk gedaan  ?
" Wel, " zegt de arts.
" een stuk van uw katsjoe bottekes  afgesneden !'

Koter

De boswachter ging regelmatig na zijn ronde naar de herberg aan de rand van het bos , iedere keer dat hij binnenkwam zette hij zijn jachtgeweer naast hem , maar plofte dat iedere keer nogal hard met de kolf tegen de vloer .
De cafébazin had hem er al verschillende keren op attent gemaakt dat het gevaarlijk was en er wel eens een schot zou kunnen afgaan , maar de boswachter negeerde haar opmerking .
Toen hij na een plotse regenbui binnen in de herberg vluchtte en een beetje haastig was het van dat , hij plofte zijn jachtgeweer met de kolf tegen de vloer en ja , er ging een schot af .
Een gat in het plafond , de cafébazin reageerde in paniek " Hierboven is de kamer van de meid en die ligt te slapen , ik durf niet gaan zien wat er kan gebeurd zijn " .
Ze vroeg de boswachter of hij zelf naar boven wilde gaan kijken , na een paar minuten kwam hij terug naar beneden en de cafébazin vroeg hem hoe het met de meid gesteld was .
"Wel " antwoordde hij " De meid heeft niks , ze sliep met haar benen open en het schot is er tussen gegaan , maar u man is wel zijn hoofd kwijt " .
Volgens vrouwen: Mannen willen altijd maar èèn ding........
Volgens mannen:   Vrouwen willen altijd alles....

jerryke

De kinderen van een lagere school krijgen les over moraal. Ze krijgen als opdracht thuis aan hun ouders te vragen een verhaal te vertellen waaraan een moraal aan verbonden is. Wanneer ze terug in de klas komen, mogen ze vertellen wat ze gehoord hebben.
Mieke vertelt : "Mijn ouders zijn kippenboeren, ze hebben een legbatterij. Op een dag hadden ze in de auto een mand eieren staan. Ze reden over een grote bobbel in de weg, waardoor de eieren braken" de moraal luidt: "Wees zeer voorzichtig met fragiele voorwerpen".
Elsje vertelt : "Mijn grootouders hebben ook een kippenboerderij, maar zij kweken kuikentjes. Op een dag hadden ze wel twintig eitjes. Ze verwachtten dus ook twintig kuikentjes. Ze verzorgden de eitjes heel goed, maar toch zijn er maar vijftien van uitgekomen". De moraal luidt : "Tel je kuikentjes pas als ze uitkomen".
Dan nu aan Anneke :"Mijn papa heeft verteld over ons tante Magda". Ons tante Magda is piloot bij de luchtmacht en heeft meegevochten in Desert Storm.
Op een dag werd haar vliegtuig geraakt en moest ze springen. Het enige dat ze bij had was een fles whisky, een machinegeweer en een zakmes. Terwijl ze aan haar parachute bengelde, dronk ze de fles whisky leeg, dan was ze die al kwijt. Toen ze beneden kwam, werd ze omsingeld door wel zeventig Irakezen. Ze pakte haar machinegeweer en schoot het leeg, vijftig Irakezen vielen dood neer. Met haar zakmes kon ze er nog vijftien doden, toen brak het mes af. De vijf laatste heeft ze met haar blote handen gedood. De juf kijkt Anneke ontdaan aan en vraagt na enige stilte, "En ", vraagt de juf, "Wat is de moraal van dit verhaal?"
Anneke antwoordt: "Blijf uit de buurt van tante Magda als ze gezopen heeft !"

jerryke

Een boer uit Charenta gaat naar een van zijn buren en klopt op de deur. Een kind opent de deur voor hem
"Is je vader hier?" »
"Neen meneer, het is de 27ste en hij is vertrokken naar de kermis van Rouillac"
Is je moeder thuis? »
"Neen meneer ze is bij mijn vader in Rouillac" ...
"En is je broer hier?" »
"Neen meneer, hij is met de tractor naar de wijngaarden gegaan
De boer staat daar een paar minuten te schelden tussen zijn tanden
"Als het is om iets te lenen meneer ik weet waar de gereedschappen zijn, of ik kan een boodschap doorgeven als dat helpt?" » ...
"Goed," zeide de boer, "ik had graag met je vader willen praten over het feit dat je grote broer mijn dochter Suzie zwanger heeft gemaakt." De jongen denkt even na en zegt:
"Dit moet je inderdaad met mijn vader zien. Ik weet dat hij 500 euro neemt voor de stier en 150 euro voor de sik... Maar voor mijn broer weet ik het tarief niet!!!..

Micmac


De huwelijksnacht;

Hij: "Eindelijk, hier heb ik zolang op gewacht!"

Zij: "Wil je dat ik ooit wegga?"

Hij: "NEE. Ik durf er niet eens aan te denken..."

Zij: "Hou je van me?"

Hij: "Natuurlijk.. Heel veel!"

Zij: "Heb je me ooit bedrogen?"

Hij: "NEE. Waarom vraag je me dat?"

Zij: "Wil je met mij de liefde bedrijven?"

Hij: "Elke keer als ik de kans krijg!"

Zij: "Zul je me ooit slaan?"

Hij: "Ben je gek? Zo iemand ben ik niet!"
 
Zij: "Kan ik je vertrouwen?"

Hij: "Ja lieverd..."

Zij: "Lieve schat!"

En na 25jaar huwelijk lees je hem van onder naar boven.