Bakingsoda (natrium bi-carbonaat)

Gestart door jerryke, 24 juni 2015, 15:15:40

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

jerryke

Citaat van: barabas op  3 augustus 2020, 21:26:15
Citaat van: jerryke op 16 mei 2020, 21:27:22
.

Ik heb dat eens geprobeerd maar.... dat werkt voor geen botten! :b_thumbsdown_20: :b_thumbsdown_20: :b_thumbsdown_20:

Ik heb een eitje te pellen met Jerry! :grrr:

prof breng ze maar langs, dan doe ik het wel op mijn methode.... als de eitjes gekookt zijn warm water afgieten, onder stromend KOUD water ze afspoelen en als het water in de ketel of pannetje niet meer warm aanvoelt de eitjes 5 laten rusten in het koude water... dan droog ik ze af en geef een tik zodat de schaal breekt aan de botte kant van het eitje, dan rol ik die eens goed door mijn handen en dan schillen maar ... zijn het heel verse eitjes dan gebruik ik een koffielepeltje dat zet ik dan onder de schaal even draaien daarmee zodat de schaal loskomt dan kan de schaal er zo af.  ;D