Aan den toog....

Gestart door vyske, 3 februari 2009, 16:41:22

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 15 gasten bekijken dit topic.

Mathieu

Deewee wanneer kom je nog een sgezllig met ons aan de toog hangen en je mag je huisdier zelfs meebrengen. :Beer-Chug: :Beer-Chug:
Gisteren is verleden, vandaag een gunst en morgen een misterie.

jerryke

Citaat van: Micmac op  1 december 2010, 19:49:27
Citaat van: jerryke op  1 december 2010, 14:18:45
Citaat van: Mathieu op  1 december 2010, 12:43:34
Dan kunnen jullie weer naar hartelust gaan " proeven " want de feestdagen zijn in het verschiet.

Ja net nog eentje meegebracht van de C.lr...t  ;D


Nu is het makelijk Winkelen op Internet

Enkele links naar online winkels die in België aan huis leveren.
C.lr..t levert aan huis in Vlaanderen.
De producten kosten evenveel als in de winkel. Daarbij komt wel een transportkost van tien Euro voor bedragen lager dan 125 Euro. Koop je voor meer dan 125 Euro dan kost de levering vijf Euro. Als je voor meer dan 250 Euro koopt, is de levering aan huis gratis. Op aanvraag is de catalogus in Excel-formaat beschikbaar.
D.lh..z.  levert ook aan huis, maar niet in alle Vlaamse gemeenten.


neen voor mij hoeven ze niet aan huis te leveren, wij hebben hier een uitgebreide keuze aan winkels
op 1/2 km ligt er een C.lr..t
op 2 km C1000, AH en Jumbo in Maastricht
op 4 km A.d., D.l..z., GB en L.dl ....dus ver hoef ik er niet voor te gaan

Micmac

Maak alles zelf zeggen ze hier en ja het lukt ook nog.

Ravioli van fondantchocolade, met perenblokjes en vanilleroomijs




Ingrediënten
Voor 4 personen

15 g Boter
15 cl Crème anglaise
75 g fondantchocolade 70%
24 wontonvelletjes of lasagneblaadjes.
 1 eierdooier
 1 peer  
 4 bolletjes vanille-ijs
 enkele muntblaadjes aalbessen


Bereidingswijze :

Warm de crème anglaise op en laat er de chocoladestukjes geleidelijk in smelten.
Laat 4 uur afkoelen in de koelkast.
Leg 12 wontonvellen op tafel en bestrijk met de eierdooier. (penseel).
Schep een flinke theelepel chocolade in het midden van elk vel en bedek met een tweede vel.
Druk de boord goed dicht en snij het overtollige deeg weg met behulp van een dresseerring van 32 mm.
Snij de peer in blokjes en bak 15 seconden in een heel hete pan in Solo Vloeibaar Light.
Kook de wontonvellen 4 minuten in kokend water.
Leg ze op een bord, bestrooi met de perenblokjes en werk af met een bol vanille-ijs.

Versier met muntblaadjes en aalbessen.


 

Mathieu

En laten brengen aan huis, dan heb je helemal geen beweging meer. Ik ga naar de winkel met de fiets, behalve met dit weer natuurlijk.
Gisteren is verleden, vandaag een gunst en morgen een misterie.

Koter

Ik heb hier juist een fles Montagne-Saint-Emilion van Chateau les Tours de Bayard open getrokken.
Volgens vrouwen: Mannen willen altijd maar èèn ding........
Volgens mannen:   Vrouwen willen altijd alles....

kabar

Citaat van: Koter op  3 december 2010, 20:04:37
Ik heb hier juist een fles Montagne-Saint-Emilion van Chateau les Tours de Bayard open getrokken.

Laat wat over voor mij aub.

Koter

Citaat van: kabar op  3 december 2010, 20:05:41
Citaat van: Koter op  3 december 2010, 20:04:37
Ik heb hier juist een fles Montagne-Saint-Emilion van Chateau les Tours de Bayard open getrokken.

Laat wat over voor mij aub.

Gaat ge daar zover voor komen?
Volgens vrouwen: Mannen willen altijd maar èèn ding........
Volgens mannen:   Vrouwen willen altijd alles....

Micmac

Citaat van: Koter op  3 december 2010, 20:04:37
Ik heb hier juist een fles Montagne-Saint-Emilion van Chateau les Tours de Bayard open getrokken.

Als dat er eentje is met dit zwart etiket is het een zeer hoge kwaliteitswijn die al drie generaties mee aan de top zit

Koter

Nee Micmac, het is een ander etiket.
Volgens vrouwen: Mannen willen altijd maar èèn ding........
Volgens mannen:   Vrouwen willen altijd alles....

Micmac

Patron doe ze nog eens vol , en voor Kabar heb ik al een glas gevuld.


Koter

Citaat van: Koter op  3 december 2010, 20:04:37
Ik heb hier juist een fles Montagne-Saint-Emilion van Chateau les Tours de Bayard open getrokken.

Dit is het wijnkasteel

http://www.fanny-et-bruno-richard.com/cadre.asp
Volgens vrouwen: Mannen willen altijd maar èèn ding........
Volgens mannen:   Vrouwen willen altijd alles....

kabar

Merci Micmac,  ne goeie gilden gaat er altijd in.

Micmac

Met toelating van het kasteel, maar er zijn veel wijnboeren rond het kasteel.
Dit zal de wijn zijn met een wit etiket.

http://www.youtube.com/watch?v=4nmCiDkuplU

Micmac

En hier de kasteelheren en de beste wijn van deze streek , men heeft zelfs helikopters voor sproeiwerken en controle.

http://fr-fr.facebook.com/pages/SCE-GOUZE-Chateau-Malineau-et-Chateau-Enclos-de-Bayard/107322982632091

Mathieu

Gisteren is verleden, vandaag een gunst en morgen een misterie.