Aan den toog....

Gestart door vyske, 3 februari 2009, 16:41:22

Vorige topic - Volgende topic

Mathieu en 20 gasten bekijken dit topic.

Micmac

Good Evening,
Dorst , niet te geloven , heb mij al maar direkt drie pinten besteld.


kabar

Laat ze smaken makker

Mathieu

Gisteren is verleden, vandaag een gunst en morgen een misterie.

Mathieu




En Micmac aangezien je toch zoveel dorst hebt krijg je er van mij nog drie bij.
Gisteren is verleden, vandaag een gunst en morgen een misterie.

Micmac

Citaat van: Mathieu op  9 februari 2010, 23:19:56



En Micmac aangezien je toch zoveel dorst hebt krijg je er van mij nog drie bij.

Dank U Mathieu, hier staat ook nog wat grenadine om erbij te doen, het gaat smaken naar nog.
Hoe zit het met de begelijder van Digger.

Micmac

Nu laat ik Mathieu toch niet droog staan zeker, . . . . . . . . . . nie te geloven.
Mathieu Santé


Mathieu

Citaat van: Micmac op  9 februari 2010, 23:30:42
Citaat van: Mathieu op  9 februari 2010, 23:19:56



En Micmac aangezien je toch zoveel dorst hebt krijg je er van mij nog drie bij.

Dank U Mathieu, hier staat ook nog wat grenadine om erbij te doen, het gaat smaken naar nog.
Hoe zit het met de begelijder van Digger.


Terug thuis maar moet zijn been sparen. Mag dus nog niet gaan wandelen en dient regelmatig met zijn been omhoog te gaan zitten. Maar dat uitvoeren is natuurlijk iets anders. Mannen zullen wel allemaal gelijk zijn op dat punt zeker.
Gisteren is verleden, vandaag een gunst en morgen een misterie.

Mathieu

Citaat van: Micmac op  9 februari 2010, 23:35:24
Nu laat ik Mathieu toch niet droog staan zeker, . . . . . . . . . . nie te geloven.
Mathieu Santé




Bedankt Micmac en schol natuurlijk. Heb er nog wat nootjes en kaasjes bij gedaan, als je liefhebber bent.
Gisteren is verleden, vandaag een gunst en morgen een misterie.

Micmac

Zal ze eens verwennen hier aan den toog met een test soepje,
Lekkere Kaas-Mosterdsoep.

Ingredienten:
250 gr gerookte spekblokjes
2 preien
0,5 dl bouillon
1 dl melk
klont boter
2 el maizena
200 gr geraspte jonge kaas
2,5 el mosterd
peper en zout


Bereiding:
Was de prei en snij deze in dunne ringetjes .
Verhit de boter en bak hierin de spekblokjes licht uit en bak dan de prei nog even mee.
Houd eventueel wat ringetjes prei achter voor de garnering
Voeg de bouillon toe, breng aan de kook en laat hierin de kaas smelten.
Roer de maizena los in de melk en voeg dit met de mosterd toe aan de soep.
Laat de soep niet meer koken, maar blijf roeren tot de soep licht gebonden is.
Breng op smaak met peper, zout en garneer met de achtergehouden ringetjes prei.



Mathieu

Daar lust ik zeker een grote kom van.
Gisteren is verleden, vandaag een gunst en morgen een misterie.

Flurk

Citaat van: Micmac op  9 februari 2010, 20:51:09
Good Evening,
Dorst , niet te geloven , heb mij al maar direkt drie pinten besteld.


Leffes's zijn geen pinten, dat is zelfs beledigend.

Micmac

11 februari 2010, 21:05:06 #1391 Laatste wijziging: 11 februari 2010, 21:06:47 door Micmac
Citaat van: Flurk op 11 februari 2010, 16:59:34
Citaat van: Micmac op  9 februari 2010, 20:51:09
Good Evening,
Dorst , niet te geloven , heb mij al maar direkt drie pinten besteld.


Leffes's zijn geen pinten, dat is zelfs beledigend.

Het pintje wat je bedoeld wordt door mij niet gedronken , maar het verheugd mij dat je terug bent, onkruid kan wel eens tegenwerken maar is onvergankelijk, welkom terug Flurk.
PS ; heb je ook dit speciaal serum gekregen ?


jerryke

Citaat van: Micmac op 10 februari 2010, 21:44:57
Zal ze eens verwennen hier aan den toog met een test soepje,
Lekkere Kaas-Mosterdsoep.

Ingredienten:
250 gr gerookte spekblokjes
2 preien
0,5 dl bouillon
1 dl melk
klont boter
2 el maizena
200 gr geraspte jonge kaas
2,5 el mosterd
peper en zout


Bereiding:
Was de prei en snij deze in dunne ringetjes .
Verhit de boter en bak hierin de spekblokjes licht uit en bak dan de prei nog even mee.
Houd eventueel wat ringetjes prei achter voor de garnering
Voeg de bouillon toe, breng aan de kook en laat hierin de kaas smelten.
Roer de maizena los in de melk en voeg dit met de mosterd toe aan de soep.
Laat de soep niet meer koken, maar blijf roeren tot de soep licht gebonden is.
Breng op smaak met peper, zout en garneer met de achtergehouden ringetjes prei.




en daar wat stukjes zalm in .........lekker

Micmac

Citaat van: jerryke op 11 februari 2010, 21:15:33
Citaat van: Micmac op 10 februari 2010, 21:44:57
Zal ze eens verwennen hier aan den toog met een test soepje,
Lekkere Kaas-Mosterdsoep.

Ingredienten:
250 gr gerookte spekblokjes
2 preien
0,5 dl bouillon
1 dl melk
klont boter
2 el maizena
200 gr geraspte jonge kaas
2,5 el mosterd
peper en zout


Bereiding:
Was de prei en snij deze in dunne ringetjes .
Verhit de boter en bak hierin de spekblokjes licht uit en bak dan de prei nog even mee.
Houd eventueel wat ringetjes prei achter voor de garnering
Voeg de bouillon toe, breng aan de kook en laat hierin de kaas smelten.
Roer de maizena los in de melk en voeg dit met de mosterd toe aan de soep.
Laat de soep niet meer koken, maar blijf roeren tot de soep licht gebonden is.
Breng op smaak met peper, zout en garneer met de achtergehouden ringetjes prei.




en daar wat stukjes zalm in .........lekker


Het is een beetje experimenteren .

Mathieu

Micmac dergelijk serum mag je direct aankoppelen bij mij. Ik zal heel stil blijven liggen.
Gisteren is verleden, vandaag een gunst en morgen een misterie.