Kookhoekje

Gestart door Beastje, 19 oktober 2011, 17:06:18

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Micmac

Mathieu, Uw hoed toch niet meegekookt zeker. :LOL:

xofie

Citaat van: Mathieu op 29 juni 2015, 17:51:42
Is dat als grap bedoeld of wat  hebben ze in Spanje koude chinees?????


ja met airco  :lachrol: :lachrol: :lachrol:

Mathieu

1 juli 2015, 14:44:41 #1487 Laatste wijziging: 1 juli 2015, 14:47:16 door Mathieu
Loop in de zomer liever zonder hoofddeksel op, mijn kletskop moet een beetje bruinen. Of zou het zijn omdat ik misschien denk dat door de warmte de haren terug gaan groeien????

En wat het eten aanbelangd : moet met dit weer zeker geen warm eten hebben, misschien wel een teljoor zelf gemaakte kervelsoep.( dan wel afgekoeld tot lauwe soep) Maar voor de rest , alle uren van de dag " koud eten " , en dat mag een mengeling zijn van alle soorten groeten en koude petatten.
Gisteren is verleden, vandaag een gunst en morgen een misterie.

xofie

ik maak vandaag spinaziepuree met gemarineerde varkenslapjes

kabar

Wij eten koude schotel met Turks brood.

jerryke

Citaat van: kabar op  1 juli 2015, 16:09:31
Wij eten koude schotel met Turks brood.

ook lekker, hier was het koude pastasalade

Koter

Hier ook een koude schotel, gisteren ook en morgen weer. Vrijdag moeten we naar een BBQ.
Volgens vrouwen: Mannen willen altijd maar èèn ding........
Volgens mannen:   Vrouwen willen altijd alles....

Mathieu

Hier is het dat alle dagen, vind ik met warm weer nog het lekkerste en ze kunnen me dat de morgen, middag en de avond voorzetten. geen probleem mee. En als de komkommer, tomaten en de salade dan nu uit " eigen hof " komt is dat nog lekkerder. En dat is een voordeel voor mij, heb zelf geen moestuin, maar wordt toch ellke dag bevoorraadt met verse groenten.
Gisteren is verleden, vandaag een gunst en morgen een misterie.

Mathieu

Citaat van: Koter op  1 juli 2015, 20:21:42
Hier ook een koude schotel, gisteren ook en morgen weer. Vrijdag moeten we naar een BBQ.
.


Ik zou ook wel willen, maar die van ons krijg je daar niet aan.
Gisteren is verleden, vandaag een gunst en morgen een misterie.

jerryke

gisteren pasta carabonara gemaakt, snel klaar en lekker....vandaag weet ik het nog niet, seffens eens in de colryut kijken wat er ligt waar we goesting in hebben

xofie

Hier wordt het een gevulde omelet

pasta carbonara, goed gedacht is lang geleden

Mathieu

Hier alles koud, niets warms op tafel vandaag en de komende dagen.
Gisteren is verleden, vandaag een gunst en morgen een misterie.

xofie

morgen kip van de markt

jerryke

frietjes, kabeljauw en sla was het vandaag  ;D

Micmac

De restaurants onderweg zijn een zegen voor de eigen keuken proper te houden. :biggrinumbrella1: