Kookhoekje

Gestart door Beastje, 19 oktober 2011, 17:06:18

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 2 gasten bekijken dit topic.

Micmac

Boekweit deeg aan het maken en morgen bakken met gemalen gerookte spekblokjes, dus de spekblokjes de molen in op basis van een nieuw recept a la Micmac.

xofie

Citaat van: Micmac op 21 april 2015, 20:46:18
Boekweit deeg aan het maken en morgen bakken met gemalen gerookte spekblokjes, dus de spekblokjes de molen in op basis van een nieuw recept a la Micmac.

slecht voor de lijn hé man !!!!!!!!!!!

Micmac

Citaat van: xofie op 21 april 2015, 22:21:37
Citaat van: Micmac op 21 april 2015, 20:46:18
Boekweit deeg aan het maken en morgen bakken met gemalen gerookte spekblokjes, dus de spekblokjes de molen in op basis van een nieuw recept a la Micmac.

slecht voor de lijn hé man !!!!!!!!!!!

Als Mister Belgium kom ik toch niet in aanmerking. :LOL: :LOL: :LOL:

Mathieu

Het kan alleen maar lekker zijn.

Hier is het seffens pasta met zelf gemaakte pasta saus a la systeem Mia. Die saus kan je alleen al gebruiken als volle maaltijd.
Gisteren is verleden, vandaag een gunst en morgen een misterie.

xofie

een simpele hamburger met erwten en wortelen was het vandaag, want was te laat thuis om verse groenten te maken

jerryke

op vraag van de man....tomaten in de pan met wat eitjes op en vers zelf gebakken zwart brood en ons dessert staat momenteel in de oven  ;D appelcake  ;D

xofie

goed idee, ga ik ook nog eens doen

jerryke

Citaat van: jerryke op 22 april 2015, 17:07:17
op vraag van de man....tomaten in de pan met wat eitjes op en vers zelf gebakken zwart brood en ons dessert staat momenteel in de oven  ;D appelcake  ;D




Mathieu

Citaat van: jerryke op 22 april 2015, 17:07:17
op vraag van de man....tomaten in de pan met wat eitjes op en vers zelf gebakken zwart brood en ons dessert staat momenteel in de oven  ;D appelcake  ;D
.


Super lekker. Mogen ook nog van die kleine spek stukjes bij  komen. :10_1_20: :10_1_20:
Gisteren is verleden, vandaag een gunst en morgen een misterie.

Micmac

De boekweitpannenkoeken waren gebakken met enkel boekweitmeel en leffe, gebakken in een pan ingevet met spekvet.
Het fijn malen van de gerookte spekblokjes is een enorm succes doch ik moet de test nog eens doen met een dubbele hoeveelheid gemalen spekblokjes.

jerryke

Citaat van: Micmac op 22 april 2015, 21:35:56
De boekweitpannenkoeken waren gebakken met enkel boekweitmeel en leffe, gebakken in een pan ingevet met spekvet.
Het fijn malen van de gerookte spekblokjes is een enorm succes doch ik moet de test nog eens doen met een dubbele hoeveelheid gemalen spekblokjes.

hebt ge dan geen proever nodig  ;D

Micmac

Citaat van: jerryke op 22 april 2015, 22:00:57
Citaat van: Micmac op 22 april 2015, 21:35:56
De boekweitpannenkoeken waren gebakken met enkel boekweitmeel en leffe, gebakken in een pan ingevet met spekvet.
Het fijn malen van de gerookte spekblokjes is een enorm succes doch ik moet de test nog eens doen met een dubbele hoeveelheid gemalen spekblokjes.

hebt ge dan geen proever nodig  ;D

Bakkemieske is te koop en met deze boekweit specialist is de boekweitkoek ook weg, nu is het mijn doel zijn product te verbeteren, ik ben zo dol op dat product dat ik wel duizend andere samenstellingen zou uitproberen.

http://www.hbvl.be/cnt/dmf20141203_01409520/mathy-billen-verkoopt-bakkemieske-een-verscheurende-keuze


proske


  Ik zie hier juist op tv , dat een appelcake met boekweitmeel naar een natte hond riekt ......... :LOL: :LOL: :LOL:
De mening van een moslim......?  Godsdienstvrijheid .
De mening van een Vlaming ......? Racisme .

Mathieu

Micmac dacht al dat je aan het experimenteren was omdat je de nieuwe uitbater van het Bakkemieske ging worden.
Gisteren is verleden, vandaag een gunst en morgen een misterie.

Mathieu

Citaat van: proske op 23 april 2015, 00:09:37

  Ik zie hier juist op tv , dat een appelcake met boekweitmeel naar een natte hond riekt ......... :LOL: :LOL: :LOL:

Proske wasknijper op de neus en een leffe of vijf binnen en dan riek je dat niet meer en smaakt dat heerlijk.
Gisteren is verleden, vandaag een gunst en morgen een misterie.