Luxe pension 'Fruttersrust'

Gestart door vyske, 3 februari 2009, 17:20:25

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 14 gasten bekijken dit topic.

Micmac

En nog wat zalmkaviaar op stokbrood.



Mathieu

Wat worden we hier toch weer verwend.
Gisteren is verleden, vandaag een gunst en morgen een misterie.

jerryke

Citaat van: Mathieu op  3 november 2010, 12:54:07
Goed zo en mag er misschien een blokje van deze op elke schotel erbij :



Mathieu is dat chaumes ?  ;D

barabas

Citaat van: jerryke op  5 november 2010, 19:03:16
Citaat van: Mathieu op  3 november 2010, 12:54:07
Goed zo en mag er misschien een blokje van deze op elke schotel erbij :



Mathieu is dat chaumes ?  ;D

:Doh3: Brusselse natuurlijk  :Tasty: :Tasty: :Tasty: :Tasty: :Tasty:

kabar


Mathieu

Citaat van: jerryke op  5 november 2010, 19:03:16
Citaat van: Mathieu op  3 november 2010, 12:54:07
Goed zo en mag er misschien een blokje van deze op elke schotel erbij :



Mathieu is dat chaumes ?  ;D


Hier hebben ze er ook nog een andere naam voor : stinkkaas. Lekker voor de leifhebbers , maar ik heb dat nog nooit geproefd.
Gisteren is verleden, vandaag een gunst en morgen een misterie.

jerryke

Citaat van: Mathieu op  5 november 2010, 23:12:20
Citaat van: jerryke op  5 november 2010, 19:03:16
Citaat van: Mathieu op  3 november 2010, 12:54:07
Goed zo en mag er misschien een blokje van deze op elke schotel erbij :



Mathieu is dat chaumes ?  ;D


Hier hebben ze er ook nog een andere naam voor : stinkkaas. Lekker voor de leifhebbers , maar ik heb dat nog nooit geproefd.


hhhmmm maar ik vind ze beide toch verschillend van smaak....en ja ik lust ze beiden  ;D

Micmac


Mathieu

7 november 2010, 11:40:49 #1088 Laatste wijziging: 16 januari 2018, 12:32:17 door Driver
Joepie heerlijk en ik heb nog iets gevonden dat er volgens mij perfect bij past.

Gisteren is verleden, vandaag een gunst en morgen een misterie.

Micmac

Zo'n flesje Bourjoulais is een goed wijntje.

Mathieu

Voila alles is op gegeten en uit gedronken en de nurse heeft er helemaal niets van gemekrt. We gaan ons voorbereiden om het volgende eetfestijn te organiseren.
Gisteren is verleden, vandaag een gunst en morgen een misterie.

Micmac

En hier begint het weer.



Laat het smaken.

Mathieu

En daar gaan we mee verder, smakelijke pompoenensoep met kruiden in.



Gisteren is verleden, vandaag een gunst en morgen een misterie.

Micmac

Risotto van groene asperges en gele courgette met rozemarijnkip, Peter Goosens gaat verbleken als hij deze culinaire toer ziet.


Micmac

En als kers op de taart een verwenkoffie.